Expert Accesare Fonduri Europene | Perfectionare.ro
#

Expert Accesare Fonduri Europene

Programul de perfecționare se adresează atât reprezentanților autorităților publice, angajaților din companiile private și lucrătorilor din cadrul ONG-urilor care doresc să acceseze programele de finanțare nerambursabilă, cât și persoanelor fizice care doresc să se perfecționeze în domeniul proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

Conform standardului ocupațional, expertul accesare fonduri structurale este responsabil cu întocmirea și depunerea documentației de finanțare în vederea accesării fondurilor structurale în cadrul societăților de consultanță privind accesarea fondurilor europene, în cadrul instituțiilor publice și companiilor private.

OBIECTIVELE CURSULUI

  • Dobândirea de competenţe ce ţin de elaborarea proiectelor şi documentarea în vederea realizării proiectelor.
  • Cunoașterea cadrului instituțional de accesare a fondurilor nerambursabile și a programelor operaționale.

TEMATICA

  • Cunoașterea instrumentelor structurale. Identificarea nevoilor de finanțare și a tipului de program operațional necesar pentru proiectele organizației;
  • Analiza ghidul solicitantului, identificarea criteriilor de eligibilitate pentru solicitant, pentru activități și cheltuieli;
  • Cunoașterea etapelor realizării unui proiect. Care sunt pașii necesari pentru obținerea unei finanțări nerambursabile;
  • Elaborarea cererii de finanțare. Definirea obiectivelor și grupului ţintă ale proiectului, stabilirea şi planificarea activităţilor, stabilirea echipei de proiect, realizarea bugetului proiectului.
  • Întelegerea procesului de evaluare și selecție a cererii de finanțare.
  • Implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

PREȚURI

Taxa de participare este în valoare de 570 RON, poate fi plătită în două etape și acoperă toate cheltuielile legate de curs (suportul de curs, examinare, certificate de absolvire etc).

REDUCERI

Dacă ești absolvent al unuia din cursurile Asociației pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, vei beneficia de o reducere de 100 RON.
De asemenea, Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii îți oferă acum posibilitatea să beneficiezi de un pachet promoțional de cursuri de perfecționare: Manager Proiect și Expert Accesare Fonduri Structurale cu o investiție de 970 RON.

TRAINERI

Oana Petculescu și Gabriel Lazăr

Pentru mai multe detalii, așteptăm întrebările tale la adresa de e-mail contact@perfectionare.ro sau la numărul de telefon 0755.935.332.

Persoana de contact: Doris-Amalia Cojocariu – 0751.944.730

Ai o nelamurire sau o sugestie?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte comentarii