De ce să participi la cursul de Expert Achiziții Publice? | Perfectionare.ro
#

De ce să participi la cursul de Expert Achiziții Publice?

Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii autorizată de Autoritatea Națională pentru Calificări organizează cursul de perfecționare de „Expert Achiziții Publice” care se adresează atât celor care lucrează în domeniul autorităților contractante cât și tuturor persoanelor interesate să cunoască domeniul achizițiilor publice cu scopul participării la licitații în calitate de ofertanți.

De ce să participi la cursul de Expert Achiziții Publice?

– Pentru că vei dobândi cunoștințele necesare pentru interpretarea și aplicarea corectă a prevederilor legale și normative.
– Pentru că vei fi familiarizat cu terminologia de specialitate precum cadrul legislativ și instituțional al derulării achizițiilor publice în România și Uniunea Europeană.
– Pentru că vei analiza tehnicile și regulile de stabilire a valorii contractului de achiziție, procedurile simplificate de achiziții publice și verificarea și controlul achizițiilor publice.
– Pentru că vei afla care sunt autoritățile de reglementare și deontologia expertului în achiziții publice.
– Pentru că vei putea să desfășori activități de planificare a achizițiilor publice precum inițierea și lansarea procedurilor de achiziții.
– Pentru că vei analiza derularea și finalizarea procedurilor de achiziții publice, administrarea contractelor de achiziții publice.
– Pentru că vei studia îndeplinirea și respectarea corectă a drepturilor și obligațiilor referitoare la formarea profesională, prevăzute de Codul Muncii pentru aprobarea normelor privind formarea profesională a funcționarilor publici.
– Pentru că vei beneficia de supervizare și coaching din partea lectorilor cu experiență în consultanță, derularea procedurilor de achiziții și intermedierea relațiilor între beneficiar și Autoritatea de Management.
– Pentru că vei avea oportunitatea dezvoltării unor parteneriate ulterioare cu furnizorii programului de perfecționare, A.P.E.C. și Managementul-proiectelor.ro.
– Pentru că vei putea să profiți de oportunitățile oferite de piața muncii în domeniul managementului de proiect cu finanțare europeană.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0755.935.332 sau la adresa de e-mail: contact@perfectionare.ro

Ai o nelamurire sau o sugestie?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte comentarii