10 motive pentru care să participi la cursurile de perfecționare organizate de A.P.E.C. Iași | Perfectionare.ro
#

10 motive pentru care să participi la cursurile de perfecționare organizate de A.P.E.C. Iași

Oferta furnizorilor de formare profesională pentru diferite programe de inițiere, perfecționare și specializare este din ce în ce mai variată. Fiecare furnizor de formare profesională își promovează aceste oportunități prin diverse mijloace și metode, scopul fiind acela de a convinge cât mai multe persoane să aleagă un anumit curs.

Centrul de perfecționare este un proiect al Asociației pentru Promovarea Economiei Cunoașterii al cărui scop rezidă în organizarea de cursuri de perfecționare în domeniul managementului de proiecte, accesării fondurilor europene și al achizițiilor publice.

A.P.E.C. Iași este autorizată de A.N.C. (fosta C.N.F.P.A) ca furnizor de formare profesională pentru următoarele cursuri:

 

De ce să participi la cursurile de perfecționare organizate de A.P.E.C. Iași?

  1. Pentru că vei învăța care sunt pașii inițierii, planificării și implementării unui proiect;
  2. Pentru că vei dobândi cunoștințele necesare gestionării proiectelor cu finanțare nerambursabilă;
  3. Pentru că vei beneficia de supervizare și coaching din partea lectorilor cu experiență în managementul de proiecte, accesarea fondurilor europene, consultanță, derularea procedurilor de achiziții și intermedierea relațiilor între beneficiar și Autoritatea de Management.
  4. Pentru că vei fi încurajat să-ți alegi o idee de proiect pe care o vei dezvolta pe parcursul sesiunii de instruire, sub atenta coordonare a trainerilor.
  5. Pentru că vei avea posibilitatea să identifici nevoile pentru dezvoltarea proiectului, vei analiza programele europene lansate și vei stabili eligibilitatea ideii tale de proiecte.
  6. Pentru că vei lansa propria ta propunere de proiect și vei primi informații avizate de la specialiști pentru redactarea capitolelor din cererea de finanțare.
  7. Pentru că îți vei însuși terminologia de specialitate achizițiilor publice.
  8. Pentru că vei avea oportunitatea dezvoltării unor parteneriate ulterioare cu furnizorii programului de perfecționare, A.P.E.C. și Managementul-proiectelor.ro.
  9. Pentru că vei obține o triplă certificare: certificatul de absolvire (și suplimentul descriptiv) din partea A.N.C., diploma de excelență din partea Managementul-proiectelor.ro și diploma de participare din partea celui mai important portal în domeniul finanțărilor nerambursabile – Finanțare.ro.
  10. Pentru că vei putea să profiți de oportunitățile oferite de piața muncii în domeniul managementului de proiect cu finanțare europeană.

Cu alte cuvinte aceste cursuri înseamnă o investiție pentru dezvoltarea ta personală și profesională.

Ai o nelamurire sau o sugestie?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte comentarii